ΑΘΗΝΑ
21:33
|
28.09.2024
Τόνισε, ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων.
Τσίπρας για Ισραήλ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Όσλο, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «Τα λόγια δεν φτάνουν».

Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα, στο πλαίσιο της Έκθεσής του, ότι υποστηρίζει την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Όσλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε, ότι τα λόγια δεν φτάνουν, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων με παράλληλη πίεση για άμεση επιστροφή ομήρων από την Χαμάς.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η Ευρώπη, υπονομεύουν καθημερινά την έννοια των ευρωπαϊκών αξιών, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα