ΑΘΗΝΑ
17:36
|
28.09.2024
Η ομάδα υποστηρικτών του Τραμπ δήλωσε ότι συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια εντός 24 ωρών μετά την ετυμηγορία.
Donald Trump
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι συγκέντρωσε 52,8 εκατομμύρια δολάρια μετά την ετυμηγορία των ενόρκων του Μανχάταν για την ενοχή του στη δίκη, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο ο πρώτος πρώην Αμερικανός πρόεδρος που καταδικάστηκε για κακούργημα χρησιμοποιεί τα νομικά του προβλήματα για να συγκεντρώσει τους υποστηρικτές του.

Οι δωρητές συνεισέφεραν αυτό το ποσό μέσα σε 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας. Οι εκστρατείες τόσο του Τραμπ όσο και του προέδρου Τζο Μπάιντεν έστειλαν εκκλήσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων μετά την Πέμπτη που οι ένορκοι έκριναν τον πιθανό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων ένοχο και για τις 34 κατηγορίες για κακό χειρισμό επιχειρηματικών αρχείων με σκοπό την κάλυψη πληρωμών σε μια ηθοποιό ταινιών ενηλίκων.

Σε κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Τραμπ αποκάλεσε τον εαυτό του πολιτικό κρατούμενο και δήλωσε ότι η καταδίκη του σηματοδοτεί την πιο σκοτεινή ημέρα στην ιστορία των ΗΠΑ. «Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα!», ανέφερε μια δημοσίευση.

Μετά το αίτημά του, το WinRed, η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκστρατείας εμφάνισε κατά διαστήματα μηνύματα σφάλματος το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ορισμένες σελίδες που χρησιμοποιεί ο Τραμπ για να απευθύνει έκκληση στους δωρητές έλεγαν στους επισκέπτες ότι ο ιστότοπος βρισκόταν υπό συντήρηση. Εκπρόσωπος της WinRed δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα