ΑΘΗΝΑ
02:11
|
29.09.2024
«Αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν 'αριστεία' της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει η Κουμουνδούρου.
Φέρεται να έχει καταδικαστεί για κλοπή αποσπασμάτων συγγραφής δικηγόρου που οικειοποιήθηκε
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση αποπομπή υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όπως αναφέρει: «Ο Ορέστης Ομράν-Κουκουβιτάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής  της ΝΔ καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του ieidiseis.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έχει καταδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την κλοπή αποσπασμάτων συγγραφής δικηγόρου που οικειοποιήθηκε, υπογράφοντας ο ίδιος ως δήθεν δικά του, ενώ η καταδίκη επικυρώθηκε και από το Εφετείο.

«Η δόλια -κατά το δικαστήριο- προσβολή και οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν ‘αριστεία’ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη: από ψέμα, θράσος, υποκρισία και παρανομίες», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα