ΑΘΗΝΑ
21:04
|
28.09.2024
Στο διαδικτυακό αρχείο του Μουσείου Πικάσο οι φιλότεχνοι θα δουν φωτογραφίες, πίνακες και γλυπτά που περιγράφουν λεπτομερώς τις δημιουργίες του.
Πάμπλο Πικάσο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόσβαση σε χιλιάδες έργα του γνωστού Ισπανού ζωγράφου και εικαστικού Πάμπλο Πικάσο, μπορούν να αποκτήσουν οι φιλότεχνοι θαυμαστές του καθώς ιδιώτες συλλέκτες και παγκόσμιες οργανώσεις συνεργάστηκαν για να φιλοξενήσουν περιοδεύουσες εκθέσεις και να διοχετεύσουν πολύτιμο υλικό σε ένα νέο διαδικτυακό αρχείο με αφορμή την 50ή επέτειο από τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Σε αυτή τη νέα διαδικτυακή πύλη οι φιλότεχνοι θαυμαστές του Πάμπλο Πικάσο θα δουν φωτογραφίες, πίνακες και γλυπτά που περιγράφουν λεπτομερώς τις δημιουργίες του μεγάλου καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων έργων που δεν έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν στο κοινό.

Το αρχείο είναι διαθέσιμο με την ευγενική παραχώρηση του Μουσείου Πικάσο στο Παρίσι και περιλαμβάνει χιλιάδες συνεντεύξεις, δοκίμια, έργα τέχνης και εικόνες που απευθύνονται σε ερευνητές και καλλιτέχνες που κατοικούν στο εσωτερικό, αλλά στις οποίες έχουν επίσης πρόσβαση οι θαυμαστές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ

Μακεδόνων Χώρα: Πολιτικές της Μνήμης/Πολιτισμός, Τέχνη, Κινηματογράφος

ΣΕΑ κατά Βυζαντινού Μουσείου λόγω γάμου οικογένειας Γλύξμπουργκ: Καλεί σε διαμαρτυρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα