ΑΘΗΝΑ
15:23
|
28.09.2024
Η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Ουκρανία και η Πολωνία την Αυστρία στους δύο άλλους αγώνες της ημέρας.
Στις χθεσινές αναμετρήσεις, την πρόκριση εξασφάλισε η Ισπανία, που επικράτησε με 1-0 επί της Ιταλίας,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αγώνας Ολλανδία-Γαλλία, στις 10 το βράδυ στην Red Bull Arena της Λειψίας, είναι το ντέρμπι της ημέρας για το Euro 2024 με τις δύο ομάδες να αναζητούν το «2Χ2» ώστε να «σφραγίσουν το εισιτήριό τους για τους «16», γνωρίζοντας πως και με ισοπαλία, εξακολουθούν να έχουν το… πάνω χέρι στον όμιλο.

Νωρίτερα, στις 16:00 στην Merkur Spiel-Arena του Ντίσελντορφ η Σλοβακία που έκανε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική νικώντας το Βέλγιο, θα κυνηγήσει το «2Χ2» απέναντι στην Ουκρανία του Σεργκέι Ρεμπρόφ, κάτι που αν καταφέρει θα την φέρει και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια της ημέρας, στις 19:00 στο Olympiastadion του Βερολίνου, για τον 4ο όμιλο θα αναμετρηθούν η Πολωνία και η Αυστρία, σε ένα ματς των δύο ηττημένων της πρεμιέρας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις βαθμολογικές ισορροπίες του γκρουπ.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις, την πρόκριση εξασφάλισε η Ισπανία, που επικράτησε με 1-0 επί της Ιταλίας, ενώ με γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα οι Σέρβοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Σλοβένους και Αγγλία και Δανία πήραν από έναν βαθμό μετά το επίσης ισόπαλο 1-1.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα