ΑΘΗΝΑ
17:42
|
28.09.2024
Ελβετία-Γερμανία και Σκωτία-Ουγγαρία στα σημερινά παιχνίδια, με τους Γερμανούς να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.
Η ημέρα της κρίσης για τον Α΄ όμιλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κύκλος των δύο πρώτων αγωνιστικών στη φάση των ομίλων του Euro 2024 έκλεισε και από σήμερα Κυριακή οι ομάδες μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία, που θα κρίνει ποιοι θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Έτσι σήμερα κρίνεται η εξέλιξη στον πρώτο όμιλο, όπου οι Γερμανοί έχουν ήδη καπαρώσει το ένα εισιτήριο για τους «16» και αναζητείται ο δεύτερος προκρινόμενος που θα προκύψει από τους αγώνες Ελβετία – Γερμανία (22:00) και Σκωτία – Ουγγαρία (22:00) σε Φρανκφούρτη και Στουτγκάρδη αντίστοιχα.

Για τους Γερμανούς ζητούμενο είναι να μην ηττηθούν προκειμένου να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου που ισοδυναμεί με πιο βατό αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Οι Ελβετοί, μετά από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, βρίσκονται μια ανάσα από τη δική τους πρόκριση που μπορεί να έρθει ακόμα και με ισοπαλία, χωρίς να χρειάζεται αναμονή για το φινάλε των ομίλων και την ανάδειξη των καλύτερων τρίτων.

Την ίδια ώρα στη Στουτγκάρδη για τους Σκωτσέζους, που πήραν τον πρώτο βαθμό τους στον αγώνα με την Ελβετία, τα πράγματα είναι πιο απλά: Νικούν και προκρίνονται για πρώτη φορά στην Ιστορία τους σε νοκ-άουτ φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Απ’ την άλλη πλευρά οι Μαγυάροι ακόμη κι αν νικήσουν, πρέπει να το κάνουν με πολλά γκολ και να ευελπιστούν πως θα προκύψουν στην πορεία ισοβαθμίες των καλύτερων τρίτων των ομίλων, στο όριο των 3 βαθμών που θα τους ευνοήσουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα