ΑΘΗΝΑ
05:16
|
05.10.2024
Κατά τις μάχες σκοτώθηκε ένας Ισραηλινός 22χρονος στρατιώτης και τραυματίστηκαν 16 άλλοι. Από ισραηλινά πυρά τραυματίστηκε και ένας Παλαιστίνιος έφηβος.
Ισραηλινό στρατιωτικό ασθενοφόρο στη Τζενίν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμη μία εισβολή πραγματοποίησε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ο ισραηλινός στρατός στην πόλη Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης αντιμετωπίζοντας σθεναρή αντίσταση κατά την οποία σκοτώθηκε ένας 22χρονος Ισραηλινός στρατιώτης και τραυματίστηκαν άλλοι 16.

Ο 22χρονος Ισραηλινός στρατιώτης που σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στην Τζενίν

Κατά την εισβολή του στρατού τραυματίστηκε στο πρόσωπο και ένας Παλαιστίνιος έφηβος από ισραηλινά πυρά στη συνοικία Σιμπάτ της Τζενίν. Οι στρατιώτες (κατά την πάγια δολοφονική τακτική τους) εμπόδισαν για ώρες το ασθενοφόρο να τον παραλάβουν και να μεταφέρουν τον τραυματία σε νοσοκομείο της περιοχής.

Κατά την εισβολή δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές ακροβολίστηκαν στις ταράτσες σπιτιών και επιχειρήσεων της πόλης ενώ στη συνέχεια άλλες δυνάμεις του στρατού συγκρούστηκαν με νεαρούς μαχητές.

Σύμφωνα με τοπικό ανταποκριτή του παλαιστινιακού πρακτορείου ειδήσεων WAFA, οι κατοχικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μαζικά εφόδους και «έρευνες» σε δεκάδες σπίτια της πολης και σε παρακείμενο προσφυγικό καταυλισμό προχωρώντας στην κράτηση τουλάχιστον τριών ατόμων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έκλεισαν τρία νοσοκομεία στον Λίβανο

Ομιλία Χαμενεΐ στην Τεχεράνη: «Ο μαρτυρικός θάνατος του Νασράλα θα ενισχύσει τη δύναμή μας»

Κάσες με κρασιά από την έρημο Νεγκέβ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έγκριση εξαγωγής βομβών στο Ισραήλ

Κατηγορηματικά υπέρ των αμβλώσεων η Μελάνια Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα