ΑΘΗΝΑ
11:18
|
27.04.2024

Εργαζόμενη στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κατέληξε από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr.  Η 50χρονη γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργαζόμενη στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κατέληξε από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr.  Η 50χρονη γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΑΧΕΠΑ.

“Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε”, λέει στο ethnos.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ, Ελένη Μπακιρλή.

Μία μέρα νωρίτερα, τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε ένας 42χρονος πνευμονολόγος, ο οποός εργαζόταν στο νοσοκομείο αναφοράς, Αττικόν . 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα