ΑΘΗΝΑ
06:57
|
22.09.2024
Σε ποιους ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε δύο βαλίτσες στη γέφυρα Κλίφτον του Μπρίστολ;
Από τις έρευνες των αρχών στην περιοχή που βρέθηκαν οι βαλίτσες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δύο άνδρες ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέσα σε δύο βαλίτσες που άφησε ένας άγνωστος άνδρας στη γέφυρα Κλίφτον του Μπρίστολ.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας βάση πορίσματος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που εξέτασε τα οστά που βρέθηκαν στις δύο βαλίτσες που άφησε ο άγνωστος άνδρας, εναντίον του οποίου οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

«Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως και προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε και να μιλήσουμε σε συγγενείς τους» ανέφερε η Βικς Χέιγουορντ Μέλεν με την ιδιότητα της επιθεωρήτριας της αστυνομίας στο Μπρίστολ.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι έχει αναλάβει την υπόθεση και ερευνά μια «σκηνή εγκλήματος» στο δυτικό Λονδίνο.

Ο ύποπτος νεαρός πιστεύεται πως ταξίδεψε από το Λονδίνο ως το Μπρίστολ το βράδυ της Τετάρτης και στη συνέχεια πήρε ταξί για να πάει στη γέφυρα, μεταφέροντας τις βαλίτσες με το μακάβριο περιεχόμενο.

Ο ύποπτος άνδρας που καταζητούν οι αρχές

Ένας Αμερικανός τουρίστας που περίμενε με τη σύζυγό του ταξί στο σημείο που βρέθηκαν οι δύο βαλίτσες δήλωσε πως είδε τον ύποπτο που καταζητούν οι αρχές, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ήταν μόνος και πως συνοδευόταν και από έναν άλλο άνδρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Σάββατο εώς Κυριακή πρωί λόγω εργασιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα