ΑΘΗΝΑ
22:56
|
30.04.2024
Μικρή πορεία με αποστάσεις και μάσκες πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Πορεία του ΜέΡΑ-25 για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, στην Αθήνα, στις 17 Νοεμβρίου, 2020
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μικρή πορεία με αποστάσεις και μάσκες πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη -όπως είχε ανακοινώνσει- για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, οι επτά βουλευτές, κράτησαν πλακάτ με συνθήματα “ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δημόσια και δωρεάν υγεία” κατευθυνόμενοι από το Πολυτεχνείο προς την αμερικανική πρεσβεία.

“Είμαστε εδώ εκ μέρους των γιατρών και νοσηλευτών τους οποίους η κυβέρνηση φιμώνει την ώρα που ψεύδεται για την ενίσχυσή τους. Είμαστε εδώ εκ μέρους μαθητών και δασκάλων τους οποίους η κυβέρνηση έχει αφήσει στην τύχη τους. Είμαστε εδώ εκ μέρους όσων το μόνο που έχουν να προσμένουν, όταν με το καλό υποχωρήσει η πανδημία, είναι ο πλειστηριασμός των σπιτιών και μαγαζιών τους” δήλωσε αρχικά ο κ. Βαρουφάκης.

“Είμαστε εδώ γιατί η Πορεία του Πολυτεχνείου έχει αναδειχθεί στη διαχρονική ευκαιρία των Ελληνίδων και των Ελλήνων να εναντιώνονται σε όλα εκείνα που πλήττουν την Δημοκρατία, την Παιδεία, την Ελευθερία και, εν τέλει, την Αξιοπρέπεια μας” κατέληξε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα