ΑΘΗΝΑ
07:59
|
27.04.2024
Η καταγγέλλουσα είχε πάρει άδεια από τη δουλειά της, φορούσε μάσκα, είχε στείλει SMS αλλά δεν έπεισε τα όργανα της τάξης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γυναίκα, η οποία εργάζεται στην οδό Σολωμού, περίπου 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ γιατί όπως κάθε χρόνο θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του ΕΜΠ.

Όπως η ίδια καταγγέλλει πλησιάζοντας στην πόρτα του Πολυτεχνείου οι δυνάμεις της αστυνομίας τής ζήτησαν να τους επιδείξει τα στοιχεία της. Εκείνη έδειξε το έντυπο μετακίνησης για την εργασία της και ένα SMS με τον κωδικό “6” που όπως είπε έστειλε ενώ βρισκόταν στο γραφείο για να φτάσει στο Πολυτεχνείο. Οι αστυνομικοί αφού έλεγξαν τα έγγραφα, της απάντησαν πως δεν δικαιολογείται η μετακίνηση και της βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

“Η εργασία μου βρίσκεται στα 100 μέτρα. Έρχομαι κάθε χρόνο. Σέβομαι την πανδημία και την υγεία των συμπολιτών μου, τηρώ τα μέτρα, φοράω μάσκα και ήρθα να αφήσω ένα λουλούδι στην πόρτα και να φύγω. Είμαι μόνη μου”, είπε η ίδια, αλλά το πρόστιμο της βεβαιώθηκε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα