ΑΘΗΝΑ
11:00
|
20.09.2024
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική διαδικασία και το επόμενο χρονικό διάστημα έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες για την υπόθεση.
Παραιτήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παραιτήθηκε τελικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της ενόργανης γυμναστικής, που έχει καταγγελθεί από αθλήτρια για απόπειρα βιασμού, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη.

Ειδικότερα μετά την κοινοποίηση της μηνυτήριας αναφοράς από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της πρωταθλήτριας της ενόργανης, Αλέξανδρο Αδαμίδη, ο καταγγελλόμενος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, κατάχρησης ανηλίκου και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική διαδικασία και το επόμενο χρονικό διάστημα έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες σχετικά με την υπόθεση. 

Τέλος, αυτή δεν είναι η πρώτη καταγγελία σε βάρος του προπονητή, με άλλες τέσσερις αθλήτριες να έχουν καταθέσει ανάλογες καταγγελίες στο παρελθόν, ωστόσο «όλες οι ως άνω καταγγελίες, ποινικά τέθηκαν στο αρχείο λόγω παραγραφής των αδικημάτων», ενώ όπως, επισημαίνεται στη μηνυτήρια αναφορά «υπάρχουν και τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις κακοποιήσεων αθλητριών από τον ίδιο, οι οποίες τελικά δεν προχώρησαν σε καταθέσεις επίσημα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου (upd)

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα