ΑΘΗΝΑ
23:26
|
19.09.2024
Η επιχείρηση θα ελεγχθεί κατά προτεραιότητα τόσο για τα δηλωθέντα εισοδήματά της, όσο και για τον ΦΠΑ, με βάση τα όσα προβλέπονται σε σχετική απόφαση.
Το εστιατόριο έκλεισε για δύο μέρες με τη συνδρομή αστυνομικών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε σήμερα σε γνωστό εστιατόριο στην Αγία Άννα Μυκόνου επειδή ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως δεν είχε κόψει αποδείξεις για υπηρεσίες και προϊόντα αξίας άνω των 7.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης αξιοποίησε κάθε πιθανότητα για να αποτρέψει του λουκέτο, βάζοντας το νομικό του σύμβουλο να ισχυριστεί πως δεν μπορούσε να μπει λουκέτο στο κτίριο γιατί με το ίδιο ΑΦΜ λειτουργεί και ξενοδοχείο.  Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν έπιασε καθώς διαπιστώθηκε γρήγορα πως το ξενοδοχείο αποτελεί ξεχωριστή και διακριτή εγκατάσταση.

Ακολούθως προσπάθησε να δικαιολογήσει την αναστολή της λειτουργίας με τη δικαιολογία πως είχαν μπει πελάτες και δεν μπορούσε να τους διώξει.

Εν τέλει, χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας για να σφραγιστεί το εστιατόριο για δύο μέρες.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η επιχείρηση θα ελεγχθεί κατά προτεραιότητα τόσο για τα δηλωθέντα εισοδήματά της, όσο και για τον ΦΠΑ, με βάση τα όσα προβλέπονται σε σχετική απόφαση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα