ΑΘΗΝΑ
22:37
|
20.09.2024
Ο νεαρός φαντάρος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβίαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός 24χρονου φαντάρου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου την Δευτέρα, 29 Ιουλίου, όταν εντοπίστηκαν στις αποσκευές του πέντε γεμιστήρες στρατιωτικού τύπου.

Το στρατιωτικό υλικό εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου των αποσκευών του στο αεροδρόμιο, λίγο πριν ο νεαρός, ο οποίος υπηρετεί στην Ρόδο, επιβιβαστεί σε πτήση του εσωτερικού, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο νεαρός φαντάρος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβίαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου διενεργεί προανάκριση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (30.07.2024) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου ημεδαπός ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου των αποσκευών του πριν την επιβίβασή του σε πτήση εσωτερικού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε (5) γεμιστήρες στρατιωτικού τύπου-τυφεκίου»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα