ΑΘΗΝΑ
20:40
|
20.09.2024
Η Κίνα ξεκίνησε να καταγράφει με πλήρη τρόπο τα σχετικά στοιχεία το 1961.
Κολυμβητές στη Γουχάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κίνα είχε τον Ιούλιο τον θερμότερό της μήνα από τότε που τηρούνται σχετικά αρχεία, μετέδωσαν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι θερμοκρασίες τον περασμένο μήνα κινήθηκαν κατά μέσο όρο στους 23,21 βαθμούς Κελσίου, ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 23,17 βαθμών του Ιουλίου του 2017, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Κίνας σήμερα. Η Κίνα ξεκίνησε να καταγράφει με πλήρη τρόπο τα σχετικά στοιχεία το 1961.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, τον Ιούλιο όλες οι επαρχίες της Κίνας είχαν μέσες θερμοκρασίες υψηλότερες από τον αντίστοιχο μήνα τα προηγούμενα χρόνια. Οι θερμοκρασίες στις επαρχίες Γκουιτζόου και Γιουνάν ήταν οι υψηλότερες, ενώ ακολούθησαν η Χουνάν, η Τζιανγκσί και η Τζετζιάνγκ.

Παράλληλα, η αύξηση της θερμοκρασίας παγκοσμίως έχει καταστήσει τα καιρικά φαινόμενα στην Κίνα πιο έντονα και απρόβλεπτα. Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου έχει καταγράψει κάποιες από τις πιο σφοδρές βροχοπτώσεις στην πρόσφατη ιστορία, που προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών: Κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων

Αναστάτωση σε πτήση της Scandinavian Airlines: Ποντίκι πετάχτηκε μέσα από γεύμα επιβάτη

Πρόεδρος ψητοπωλών Αττικής: Το τυλιχτό σουβλάκι θα αγγίξει τα 5 ευρώ

Κίνα: Ζωολογικός κήπος έβαφε σκύλους στα χρώματα των πάντα για να προσελκύσει επισκέπτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα