ΑΘΗΝΑ
10:25
|
20.09.2024
Μεταξύ των νεκρών είναι ο ανταποκριτής του Al Jazeera, Ισμαήλ αλ-Γκουλ και ο εικονολήπτης Ραμί αλ-Ρίφι.
Ο προσφυγικός καταυλισμός αλ-Μαγκάζι μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή της 11ης Μαΐου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώ κοντεύουν να συμπληρωθούν 300 ημέρες ισραηλινών θηριωδιών στη Λωρίδα της Γάζας, οι δυνάμεις κατοχής διέπραξαν μια σειρά από σφαγές κατά του λαού της Παλαιστίνης, σκοτώνοντας 35 Παλαιστίνιους και τραυματίζοντας άλλους 55 το τελευταίο 24ωρο.

Οι νέες επιθέσεις ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων στη Γάζα σε 39.445 νεκρούς και 91.073 τραυματίες τους τελευταίους εννέα μήνες, σύμφωνα με την καθημερινή έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της πολιορκημένης Γάζας.

Μια ισραηλινή επίθεση στόχευσε μια ομάδα δημοσιογράφων στον προσφυγικό καταυλισμό αλ Σάτι την Τετάρτη, σκοτώνοντας αρκετούς και ανεβάζοντας τον αριθμό των μαρτύρων δημοσιογράφων στη Γάζα από την έναρξη του πολέμου σε 165.

Μεταξύ των νεκρών είναι ο ανταποκριτής του Al Jazeera, Ισμαήλ αλ-Γκουλ και ο εικονολήπτης Ραμί αλ-Ρίφι.

Η ισραηλινή κατοχή συνεχίζει τις επιθέσεις της στη Λωρίδα της Γάζας, στοχεύοντας διάφορες περιοχές σε όλη την περιοχή. Σύμφωνα με ανταποκριτή του Al Mayadeen, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επιθέσεις από ισραηλινές δυνάμεις.

Ένα ισραηλινό χτύπημα σε ένα σπίτι στη συνοικία αλ-Ζαϊτούν κοντά στο τέμενος Μπαντρ, στο νότιο τμήμα της πόλης της Γάζας τραυμάτισε αμάχους. Επιπλέον, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την περιοχή του τζαμιού Χασάν αλ-Μπάννα.

Ο ανταποκριτής του Al Mayadeen σημείωσε ότι οι βομβαρδισμοί του ισραηλινού πυροβολικού έπληξαν τα ανατολικά τμήματα του καταυλισμού αλ-Μαγκάζι στην κεντρική Γάζα. Τόσο οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί όσο και βολές πυροβολικού στόχευσαν επίσης τη βόρεια και τη δυτική Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Αρκετοί νεκροί και τραυματίες αναφέρθηκαν μετά από επίθεση ισραηλινών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ομάδα ανθρώπων στη συνοικία Τελ αλ-Σουλτάν, δυτικά της Ράφα.

Στο Χαν Γιουνίς, στη νότια Γάζα, ομάδες πολιτικής άμυνας ανέσυραν το πτώμα μιας γυναίκας από τα συντρίμμια ενός σπιτιού που καταστράφηκε από ισραηλινή επίθεση στην περιοχή Σέικ Νάσερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιερρακάκης: Επιμονή στη «λύση» συγχωνεύσεις τμημάτων-Ικανοποίηση… για τις αποβολές λόγω κινητών

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου (upd)

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα