ΑΘΗΝΑ
18:26
|
19.09.2024
Ο πρωθυπουργός έπλεξε το εγκώμιο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Αντίθετα, στα Μέσα Δικτύωσης τα δηκτικά σχόλια ήταν καταιγιστικά.
Ο Τζιτζικώστας με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω



Νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης διορίζεται ο έως σήμερα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και επίσημα κατά την απογευματινή συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις 18.00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Για μένα αποτελεί μοναδική τιμή. Από την εμπειρία μου στους ευρωπαϊκούς θεσμούς γνωρίζω καλά ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά προκειμένου να δημιουργήσουμε μία Ευρώπη που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συμπολιτών μας», είπε μεταξύ άλλων ο Τζιτζικώστας. Συμπλήρωσε δε πως η απόφαση του Κυρικάκου Μητσοτάκη «συνιστά και μία αναγνώριση του ρόλου και της δυναμικής της βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας στην οποία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε επενδύσει προσωπικά με πολλά και σημαντικά έργα». 

Βροχή δηκτικών σχολίων για το διορισμό Τζιτζικώστα

Ωστόσο, ο διορισμός του που είχε ως βασικό κριτήριο… προηγούμενη θητεία του στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών, δεν προκάλεσε ιδιαίτερα ευμενή σχόλια σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά μάλλον δηκτικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσπευση των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Πολάκης

Νεκροί δύο Ισραηλινοί στρατιώτες και εννιά τραυματίες από επιθέσεις της Χεζμπολάχ

Το σχολείο Ius Scholae και τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μελόνι

Διάγγελμα Νασράλα μετά το διπλό κύμα εκρήξεων στον Λίβανο (live)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα