ΑΘΗΝΑ
10:35
|
20.09.2024
Στο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ εκφράζονται ευχαριστίες σε Γαλλία, Μολδαβία, Ρουμανία, Μάλτα, Ιταλία, Τουρκία, Σερβία, Κύπρο, Πολωνία και Ε.Ε. Στην Παλαιστίνη, τίποτε!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Είτε  είναι συνειδητή επιλογή, είτε παράλειψη λόγω «κεκτημένης ταχύτητας» η αφηρημάδα» του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών να ευχαριστήσει όλες τις χώρες που εξέφρασαν την επιθυμία ή έσπευσαν να βοηθήσουν στις πυρκαγιές της Βορειοανατολικής Αττικής πλην της Παλαιστίνης προκαλεί αναντίρρητα αλγεινές εντυπώσεις.

Στο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ εκφράζονται ευχαριστίες σε Γαλλία, Μολδαβία, Ρουμανία, Μάλτα, Ιταλία, Τουρκία, Σερβία, Κύπρο, Πολωνία και Ε.Ε. για την «βοήθειά τους» στην Ελλάδα για την καταπολέμηση των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών.

Παρακάτω, ακολουθεί συμπλήρωση για «ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη» προς την Τσεχία, της οποίας το όνομα παραλήφθηκε από την πρώτη λίστα.

Ας ελπίσουμε πως οι διαχειριστές του λογαριασμού του ΥΠΕΞ στην πλατφόρμα Χ θα κάνουν ακόμη μία συμπλήρωση για να τιμήσουν την προθυμία της Παλαιστίνης να βοηθήσει και αυτή την Ελλάδα με τις δικές της, μικρές δυνάμεις.

Σε αντίθετη περίπτωση, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα λάμψει διά της αγνωμοσύνης, της επιλεκτικής «αμνησίας» και της έλλειψης διπλωματικής αβρότητας στο βωμό της λεγόμενης «εταιρικής σχέσεις» με το Ισραήλ.

Τι άλλο άλλωστε μπορεί να υποθέσει κανείς;

Άλλωστε κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας Χ, όχι μόνο το πρόσεξαν, αλλά έκαναν έστω και κομψά ένα δηκτικό σχόλιο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιερρακάκης: Επιμονή στη «λύση» συγχωνεύσεις τμημάτων-Ικανοποίηση… για τις αποβολές λόγω κινητών

Στο Κίεβο ξανά η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Ο χρόνος τελείωσε-Πάρτε πίσω τις λαμαρίνες

«Βασιλική» γαμήλια πρόκληση των Γλύξμπουργκ στο Βυζαντινό Μουσείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα