ΑΘΗΝΑ
17:30
|
22.09.2024
Το παιδί υπέφερε για καιρό, ώσπου ξεψύχησε καρφωμένος από τα ρούχα στον τοίχο, παίζοντας το ρόλο στόχου σκοποβολής της μητέρας και του φίλου της.
Ο μικρούλης Τζιοβάνι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατηγορίες ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, παιδικής κακοποίησης και ψευδούς κατάθεσης σε αστυνομικούς σε βάρος ενός εξάχρονου αγοριού απήγγειλαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ στην 25χρονη μητέρα του θύματος, Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και τον 32χρονο φίλο της, Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα μία βδομάδα μετά τη σύλληψή τους στην κομητεία Όκλαντ που απέχει περίπου 21 χιλιόμετρα βόρεια του Ντιτρόιτ.

Ο εξάχρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς κακοποιούνταν μπροστά στον τετράχρονο αδελφό του. Τον χτυπούσαν, τον κακομεταχειρίζονταν μέχρι την τελευταία μέρα της σύντομης ζωής του στις 30 Ιουλίου, οπότε τον έκαναν στόχο σκοποβολής, κρεμώντας τον με καρφιά σε έναν τοίχο, και τον πυροβόλησαν μέχρι θανάτου.

Το ζεύγος των βασανιστών-εκτελεστών του δύσμοιρου εξάχρονου

Οι ιατροδικαστές  κατά τη νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσαν με φρίκη τραύματα στο κρανίο του παιδιού, στα χείλη, μέσα στο στόμα και τα μάγουλα, στο μέτωπο, στους ώμους, στους μηρούς και στα γόνατα. Βρήκαν επίσης πως το παιδί έφερε τραύματα και στο εντερικό του σύστημα.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο σαδιστές, η 25χρονη και ο 32χρονος παρακολουθούσαν με κάμερα κλειστού κυκλώματος την «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου, που τον είχαν περιορίσει σε μία πολύ μικρή αποθήκη αναγκάζοντάς τον να κοιμάται πάνω σε μία σανίδα. Οι δύο βασανιστές γελούσαν με τις προσπάθειες του πολύπαθου παιδιού να δραπετεύσει από τη φυλακή του, να κοιμηθεί πάνω στη σανίδα ή να πιει λίγο νερό.

Η μητέρα και ο φίλος της αφού τραυμάτισαν σοβαρά το παιδί, μετατρέποντάς τον σε στόχο σκοποβολής καρφώνοντάς τον από τα ρούχα στον τοίχο, μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν το θάνατό του.

Στη συνέχεια, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του προσπάθησαν να φορτώσουν το έγκλημα στον πατέρα του μικρού και πρώην σύζυγο της 25χρονης, αλλά η μαρτυρία του τετράχρονου αδελφού του θύματος στους αστυνομικούς αποκάλυψε τα εγκλήματά των δύο σαδιστών.

Οι δύο έχουν προφυλακιστεί. Το αίτημά τους για αποφυλάκιση με χρηματική εγγύηση απορρίφθηκε και αντιμετωπίζουν, εάν καταδικαστούν, ισόβια κάθειρξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα