ΑΘΗΝΑ
01:09
|
20.09.2024
Η ιταλική ακτοφυλακή διέσωσε 15 ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις ενός έτους.
Εικόνα του σκάφους από το βράδυ της Κυριακής, πριν βυθιστεί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και έξι αγνοούνται όταν ένα γιοτ που μετέφερε κυρίως Βρετανούς τουρίστες βρέθηκε αντιμέτωπο με ανεμοστρόβιλο και βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών του Παλέρμο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το 55 μέτρων ιστιοφόρο Bayesian είχε αναχώρησε από το λιμάνι του Μιλάτσο της Σικελίας στις 14 Αυγούστου, με 22 επιβάτες, εντοπίστηκε για τελευταία φορά ανατολικά του Παλέρμο το βράδυ της Κυριακής, με κατάσταση πλοήγησης «στην άγκυρα», σύμφωνα με την εφαρμογή παρακολούθησης σκαφών Vesselfinder.

Η ιταλική ακτοφυλακή διέσωσε 15 ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις ενός έτους, αφού το υπό βρετανική σημαία σκάφος βυθίστηκε σε βάθος 50 μέτρων, όταν ανεμοστρόβιλος και θαλασσοταραχή έπληξαν την περιοχή κατά την ανατολή του ηλίου.

Ανασύρθηκε μία σορός, συνεχίζονται οι έρευνες για τους έξι αγνοούμενους

Σκάφη της ιταλικής ακτοφυλακής, συνεχίζουν τις έρευνες για τους αγνοούμενους, ενώ ελικόπτερο αναζητά σημεία ζωής από αέρος, ενώ δύτες που βούτηξαν στην περιοχή του ναυαγίου ανέφεραν πως είδαν «πτώματα μέσα από τα φινιστρίνια» του σούπερ γιοτ, δήλωσε στην Corriere Della Sera ο Σάλβο Κοτσίνα, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της Σικελίας.

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στις ακτές του Παλέρμο

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές αρχές στη Σικελία. Το Φόρεϊν Όφις δήλωσε: «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές μετά από ένα περιστατικό στη Σικελία και είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε προξενική υποστήριξη στους Βρετανούς υπηκόους που έχουν πληγεί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα