ΑΘΗΝΑ
20:25
|
19.09.2024
Το ταξίδι είχε οργανώσει ο «Βρετανός Μπιλ Γκέιτς», Μάικ Λιντς, για να γιορτάσει την αθώωσή του για κατηγορίες απάτης στις ΗΠΑ.
Ένας νεκρός και έξι αγνοούμενοι ο απολογισμός του ναυαγίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, και ένας δικηγόρος σε κορυφαία βρετανική δικηγορική εταιρεία επιβεβαιώθηκε ότι είναι μεταξύ των έξι ανθρώπων που αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός σούπερ γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας. Μεταξύ των αγνοουμένων είναι επίσης ο αποκαλούμενος και «Βρετανός Μπιλ Γκέιτς», Μάικ Λιντς και η κόρη του.

Μια απροσδόκητη βίαιη καταιγίδα βύθισε το υπό βρετανική σημαία ιστιοφόρο Bayesian κοντά στο λιμάνι Πορτιτσέλο της Σικελίας, ανοιχτά του Παλέρμο, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει επιβεβαιωθεί νεκρό και έξι αγνοούνται από το γιοτ που μετέφερε 22 άτομα. Οι υπόλοιποι διασώθηκαν από διερχόμενο ιστιοφόρο.

Η σύζυγος του Λιντς είναι ανάμεσα στα 15 άτομα που διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού ενός έτους. Μία σορός έχει ανασυρθεί από τον τόπο του ναυαγίου, ενώ τέσσερις Βρετανοί και ένα παιδί φέρεται να εξακολουθούν να είναι μεταξύ των αγνοουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς, οργάνωσε το ταξίδι με προσκεκλημένους τους δικηγόρους και τους φίλους του προκειμένου να γιορτάσει την δικαστική απαλλαγή του από κατηγορίες για απάτη στις ΗΠΑ σχετιζόμενες με την πώληση της εταιρίας λογισμικού Autonomy, έναντι αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό Hewlett-Packard το 2011.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στίβεν Τσάμπερλεν, συγκατηγορούμενος του Μάικ Λιντς στην ίδια δίκη, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το Σάββατο, στο Κέμπριτζσαϊρ και παραμένει νοσηλευόμενος υπό μηχανική υποστήριξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάτη ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι δύο γιατροί και τρεις φαρμακοποιοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα