ΑΘΗΝΑ
04:03
|
08.06.2026
Οι ασυνείδητοι οδηγοί έβαλαν και ηλιοπροστασία στα αυτοκίνητα, πριν βουτήξουν στα νερά!
Παραλία Σάντα Μαρία της Πάρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και τα απίστευτα περιστατικά μέσα στο καλοκαίρι συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, πάνω στην παραλία Σάντα Μαρία της Πάρου πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους τουλάχιστον τρεις οδηγοί χωρίς να υπολογίζουν ούτε τους λουόμενους και ούτε το φυσικό περιβάλλον.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που τράβηξε τουρίστρια και δημοσίευσε στην ομάδα «Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες» στο Facebook.

Οι οδηγοί των οχημάτων έβαλαν ηλιοπροστασία στα αυτοκίνητά τους και όχι μόνο δεν σκέφτηκαν να τα αποσύρουν, αλλά τα στάθμευσαν κυριολεκτικά μπροστά από το κύμα για να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά της Πάρου.

Η τουρίστρια που έκανε την ανάρτηση στην ομάδα αναρωτήθηκε «αν αυτό είναι φυσιολογικό» να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σάντα Μαρία θεωρείται περιοχή Natura.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων

Πόλεμος στο Ιράν: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 2 ιρανικά drone – Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό (upd)

Σεισμός στην Εύβοια – Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μαντούδι – Λίμνη – Αγία Άννα και στο Προκόπι (upd)

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα