ΑΘΗΝΑ
09:34
|
20.09.2024
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Φέρεται να απειλούσε την ανήλικη για να μη μιλήσει.
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απολογείται σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου ο 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το βράδυ της Πέμπτης (22/8) και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της 16χρονης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά τη σύλληψή του κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ορφανή από μητέρα κοπέλα, μίλησε στον πατέρα της και άμεσα ο 44χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθησε από την Αστυνομία. Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης. Τη στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα