ΑΘΗΝΑ
07:38
|
20.09.2024
Ο 44χρονος ισχυρίστηκε, ότι είχε σχέση με την ανήλικη και αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του.
Προφυλακιστέος ο 44χρονος από τον Κολωνό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 44χρονος από τον Κολωνό που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης, πρώην φίλης του γιου.

Το κορίτσι τον είχε καταγγείλει, ότι την κακοποιούσε χρησιμοποιώντας απειλές.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική βία σε βάρος της ανήλικης πέρασε τη Τρίτη (27/8) την πόρτα  της 29ης τακτικής ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο 44χρονος έδωσε την δική του εκδοχή, επιμένοντας στα περί συναίνεσης, με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ να αναφέρουν ότι ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με την ανήλικη τους τελευταίους 2,5 μήνες και αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ακόμα ότι το κορίτσι τον προσέγγισε για τον γιο του με τον οποίο είχε σχετιστεί και στη συνέχεια θέλησε να είναι με τον ίδιο, ενώ φέρεται επίσης να χαρακτήρισε ως λάθος του, ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα της ανήλικης.

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος ζήτησε από την ανακρίτρια να διατάξει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθούν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το θύμα.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα απομονωμένο οικόπεδο στον Κολωνό. Φέρεται, μάλιστα, πέρα από τις απειλές να της παρουσιαζόταν ως καρκινοπαθής, όπως η μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, για να την κάνει να ενδώσει. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του όσα βίωνε, με αποτέλεσμα εκείνος να προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξανά στα δικαστήρια το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Ο χρόνος τελείωσε-Πάρτε πίσω τις λαμαρίνες

Αυτοψία Λέκκα στο φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο τουρίστριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα