ΑΘΗΝΑ
17:26
|
20.09.2024
Με δεμένα χέρια και πόδια βρέθηκε νεκρός ένας 26χρονος Παλαιστίνιος πρόσφυγας που ζητούσε άσυλο στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία της Αμβέρσας, ο νεκρός βρισκόταν στο πάρκο για τουλάχιστον 24 ώρες πριν ανακαλυφθεί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας Παλαιστίνιος βρέθηκε νεκρός σε πάρκο στο κέντρο της Αμβέρσας στο Βέλγιο. Το πτώμα ανακαλύφθηκε με δεμένα χέρια και πόδια και η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Το πτώμα βρέθηκε αρχικά από περαστικό την περασμένη Τετάρτη, δίπλα σε ένα παλιό στρατιωτικό καταφύγιο της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο πάρκο της πόλης. Σύμφωνα με την Εισαγγελία της Αμβέρσας, ο νεκρός βρισκόταν στο πάρκο για τουλάχιστον 24 ώρες πριν ανακαλυφθεί.

Οι αρχές χρειάστηκαν δύο ημέρες για να διαπιστώσουν ότι ο άνδρας, ο οποίος δεν είχε έγγραφα ταυτότητας, ήταν ένας 26χρονος Παλαιστίνιος πρόσφυγας που δεν είχε άδεια παραμονής αλλά ζητούσε άσυλο στη χώρα. Σημειώνεται ότι δεν είχε ποινικό μητρώο.

Η αυτοψία δεν έχει δώσει οριστικό συμπέρασμα και οι ερευνητές εξετάζουν διάφορες πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένου του φόνου ή μιας ασυνήθιστα περίπλοκης αυτοκτονίας.

«Η νεκροψία δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου, επομένως όλα τα στοιχεία παραμένουν ανοιχτά», είπε ο εκπρόσωπος του Γραφείου της Εισαγγελίας, Κριστόφ Άερτς, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή.

Η μυστηριώδης υπόθεση έχει πυροδοτήσει έντονες εικασίες στο διαδίκτυο, με ορισμένους να υποδηλώνουν ότι ο νεκρός μπορεί να είχε λιντσαριστεί για άγνωστο λόγο. Ωστόσο, οι αρχές ζήτησαν να μην διαδοθούν τέτοιες θεωρίες και κάλεσαν το κοινό να περιμένει τα αποτελέσματα της επίσημης έρευνας.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλές τρελές ιστορίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… μια δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει, με τον ανακριτή, τον δημόσιο εισαγγελέα, το εργαστήριο, τον ιατροδικαστή και τους ερευνητές επί τόπου», είπε ο Άερτς στους Brussels Times την Τετάρτη.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν πραγματοποιήσει επιπλέον ενημερώσεις για την υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ελλείψεις και προβλήματα έδειξε το πόρισμα

Φωτιά σε κτίριο στον Ασπρόπυργο

Σύλληψη υπαλλήλου για σεξουαλική επίθεση σε 10χρονη στο Κερατσίνι

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα