ΑΘΗΝΑ
00:56
|
20.09.2024
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα εισηγηθεί τον Γιάννη Παπαδόπουλο ενόψει της ολοκλήρωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Ζούλα.
Τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο θα εισηγηθεί για τη θέση του προσωρινού προέδρου της ΕΡΤ ο υφυπουργος παρα τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε, μεθαύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εισηγηθεί την επιλογή του δημοσιογράφου, Γιάννη Παπαδόπουλου, ως προσωρινού προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε., ενόψει της ολοκλήρωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Ζούλα.

«Η ΕΡΤ τα τελευταία 5 χρόνια αναβάθμισε σημαντικά το προϊόν που παρουσιάζει στο κοινό, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, σε σημαντικές καινοτομίες όπως το Ertflix και επενδύοντας μέσω του ErtNews στη συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση. Είναι σημαντικό νέα και παλιά μέλη της Διοίκησης να συνεχίσουν στη λογική της συνεχούς εξέλιξης με βασικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων των Ελλήνων φορολογούμενων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι έχει εκκινήσει ήδη η διαδικασία που προβλέπει ο Ν. 5062/2023 για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, έχει ήδη αποσταλεί στο ΑΣΕΠ το αντίστοιχο σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του προέδρου της ΕΡΤ με τη διαδικασία που προβλέπεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα