ΑΘΗΝΑ
07:16
|
06.10.2024
Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση να αφεθεί ελεύθερος καθώς ο επιχειρηματίας είχε παραδεχθεί τη δολοφονία και την πολτοποίηση της συζύγου.
Το 38χρονο θύμα άγριας δολοφονίας, , Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Λωζάνη απέρριψε σήμερα την έφεση που άσκησε προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ένας 41χρονος επιχειρηματίας μολονότι ο τελευταίος είχε παραδεχθεί πως σκότωσε τον περασμένο Φλεβάρη στο Μπίνινγκεν κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας την 38χρονη (σερβικής καταγωγής) σύζυγό του, Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς που ασκούσε το επάγγελμα του μοντέλου.

Ο φόνος της νεαρής γυναίκας είχε τότε προκαλέσει διεθνώς αποτροπιασμό καθώς ο 41χρονος σύζυγος και πατέρας των δύο θυγατέρων της, όχι μόνο της στέρησε τη ζωή στραγγαλίζοντάς την, αλλά τη διαμέλισε με πριόνι και ψαλίδι κήπου και την πολτοποίησε  στη συνέχεια με μπλέντερ ώστε «να χαθούν» τα ίχνη της.

Ο 41χρονος που είναι γνωστός μόνον με το ψευδώνυμο «Thomas» είχε ομολογήσει τότε πως την στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της «πανικόβλητος» με τον ισχυρισμό πως είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον του κρατώντας μαχαίρι.

Τον ισχυρισμό περί «αυτοάμυνας» είχε διαψεύσει στη συνέχεια ιατροδικαστική έκθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ηράκλειο: Πήγαν για τσικουδιά αλλά τους ήρθε… σφηνάκι χλωρίνη-Στην εντατική 6 άτομα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κι άλλη πτώση για ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ

Από μήνας πλημμυρών, μήνας πυρκαγιών ο φετινός Σεπτέμβρης-Αυξήθηκαν κατά 11% τα πύρινα μέτωπα

Κακοκαιρία: Έρευνες για αγνοούμενο στην Αιτωλοακαρνανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα