ΑΘΗΝΑ
18:34
|
19.09.2024
Η αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών στη Βαγδάτη διοργανώνεται από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο και την πρεσβεία του Ιράκ.
Βαγδάτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιχειρηματική αποστολή στην πρωτεύουσα του Ιράκ, Βαγδάτη, από τις 7 ως τις 11 Δεκεμβρίου 2024 σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, σε συνεννόηση και συνεργασία με την πρεσβεία του Ιράκ στην Αθήνα και την Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ιράκ.

Σε ανακοίνωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου αναφέρεται πως «λόγω του συντονισμού με τους προαναφερθέντες φορείς, οι συμμετέχοντες πρόκειται να έχουν εντατικές επιχειρηματικές συναντήσεις με επιφανείς Ιρακινούς επιχειρηματίες, ο καθένας στους τομείς ενδιαφέροντός του».

Επισημαίνεται επίσης πως το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, βάση δεδομένων και διασυνδέσεις για να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες στο άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας και συνεργασιών και στην ενίσχυση της παρουσίας, των υπηρεσιών ή/και των εξαγωγών τους στην αγορά του Ιράκ.

Το Ιράκ είναι δυνητικά μια από τις πλουσιότερες χώρες με τεράστια αποθέματα φυσικών πόρων, μια αγορά 40 εκατομμυρίων, μια πολλά υποσχόμενη οικονομία, με ευκαιρίες για διεθνείς επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.

Η φόρμα συμμετοχής στην αποστολή του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2024.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η νέα πρόταση Νετανιάχου ευτελίζει τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με Παλαιστίνιο αξιωματούχο

Γιατί τώρα η νέα πρόταση από το Ισραήλ για εκεχειρία και ομήρους;

Ποινική διαδικασία εναντίον του προέδρου της Αργεντινής για «κλοπή» αεροπλάνου ξεκινά η Βενεζουέλα

Νατζίμπ Μικάτι: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν εχθρό που αγνοεί όλους τους νόμους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα