ΑΘΗΝΑ
03:18
|
29.09.2024
Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών. Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, οι υπόλοιπες.
Συνταξιούχος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπομονή μέχρι τη μεθεπόμενη βδομάδα θα πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι, καθώς σημερινή ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ  αναφέρει πως η καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου 2024 θα ξεκινήσει από  την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα