ΑΘΗΝΑ
21:57
|
19.09.2024
Μπλεγμένος σε αμέτρητες υποθέσεις σεξουαλικής βίας, εκβιασμών, μαστροπείας, διακίνησης νεαρών γυναικών και ναρκωτικών ο ράπερ Ντίντι.
Ο ράπερ Diddy
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σημαντικό υλικό σε φωτογραφίες και βίντεο πορνό με πολλαπλά θύματα του 55χρονου Αμερικανού ράπερ Sean «Diddy» Combs που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και κατηγορείται για σωρεία εγκλημάτων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βίας και διακίνησης νεαρών γυναικών ανακοίνωσε απόψε ο Αμερικανός εισαγγελέας Ντέμιαν Γουίλιαμς.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν τρεις βασικές κατηγορίες για συνωμοσία, σεξουαλική διακίνηση  και μαστροπεία γυναικών.

Ο Ντίντι που από ορισμένους χαρακτηρίζεται σαν «ο Αφροαμερικανός Τζέφρι Έπστιν», κατηγορείται επίσης πως χορηγούσε ναρκωτικά και χρήματα σε γυναίκες με αντάλλαγμα βίαιες σεξουαλικές συνευρέσεις που τις αποκαλούσε «Freak Offs».

Κατηγορείται επίσης πως απειλούσε και εκβίαζε νεαρές γυναίκες για να εκπληρώσουν κάθε αρρωστημένη σεξουαλική φαντασίωση από το 2009 ως σήμερα με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως μεταξύ των πολλών πραγμάτων που κατασχέθηκαν στις επαύλεις του ήταν όπλα τύπου AR-15 και πάνω από 1.000 φιάλες τύπου «baby oil» και άλλα λιπαντικά για σεξουαλικές συνευρέσεις.

Η σύλληψη στο Μανχάταν έρχεται μετά τις έρευνες που έγιναν σε δύο ακίνητά του στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι τον Μάρτιο, στο πλαίσιο «έρευνας των αρχών για σωματεμπορία».

Σύμφωνα με το BBC, το κατηγορητήριο 14 σελίδων εναντίον του εγκληματία ράπερ αναφέρει ότι έχει εμπλακεί σε λεκτική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, ενώ λέγεται πως χρησιμοποίησε τη φήμη του για να ελέγξει τα θύματά του.

Το κατηγορητήριο αναφέρει επίσης ότι η κακοποίηση δεν περιοριζόταν στις γυναίκες που είχαν πέσει στα χέρια του αλλά και στους υπαλλήλους του, διάφορους αυτόπτες μάρτυρες και άλλους.

Ο Diddy έχει αντιμετωπίσει σειρά καταγγελιών από σεξουαλική επίθεση έως κακοποίηση, μεταξύ άλλων από την πρώην σύντροφό του Casandra «Cassie» Ventura.

Ο ίδιος, που συναναστρεφόταν με διασημότητες από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο (ανεξαρτήτως κομμάτων) έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα