ΑΘΗΝΑ
01:06
|
20.09.2024
«Δυο σπίτια που καίγονται δεν τα βάζεις μαζί. Πρώτα βάζεις τάξη στο σπίτι σου και αυτό πρέπει να κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Γερουλάνος.
Τη βεβαιότητά του ότι θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο εξέφρασε ο κ. Γερουλάνος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Δυο σπίτια που καίγονται δεν τα βάζεις μαζί» τόνισε σήμερα το πρωί, από τον αέρα της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ ,ο Παύλος Γερουλάνος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κεντροαριστερής παράταξης.

«Το ΠΑΣΟΚ πάντα μιλούσε σε έναν κόσμο από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τους προοδευτικούς Δεξιούς, ανθρώπους απογοητευμένους από τη ΝΔ όπως είναι σήμερα από τον κ. Μητσοτάκη. Το να μιλήσουμε σ’ αυτό το ακροατήριο, δεν έχει να κάνει με συνεργασίες κομμάτων, αλλά με το σχέδιό σου, αυτό που προσφέρεις σαν όραμα για τη χώρα», παρόλο που γενικά τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών σε μια προγραμματική βάση.

«Δυο σπίτια που καίγονται δεν τα βάζεις μαζί» τόνισε «πρώτα βάζεις τάξη στο σπίτι σου και αυτό λέω ότι πρέπει να κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ».

Για το ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Γερουλάνος ανέφερε: «Θα υπάρξουν κάποιες ερωτήσεις μεταξύ των υποψηφίων και μέχρι εκεί, δεν θα είναι μια ανοιχτή συζήτηση και πρέπει να σας πω ότι, παρότι ότι είμαι υπέρ των ανοιχτών συζητήσεων, όταν συμμετέχουν 6 άτομα θα γίνει συζήτηση “καφενείου”».

«Ο πρόεδρος μας πρέπει να έχει σχέδιο, εμπειρία και να διασφαλίζει την ενότητα, όντας μπροστάρης στις μάχες είτε αυτές είναι μέσα στην κοινωνία, είτε μέσα στη Βουλή, είτε μέσα στο κόμμα», τόνισε ο κ. Γερουλάνος περιγράφοντας τι φέρνει η δική του υποψηφιότητα.

Όσο αφορά τον αν είναι πρωθυπουργήσιμος, υπογράμμισε ότι «η πορεία από τις εσωκομματικές εκλογές μέχρι τις εθνικές εκλογές δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε», ενώ επέμεινε ότι καθώς οι μεγάλες μάχες θα δοθούν στη Βουλή, ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να είναι βουλευτής.

Τέλος ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι δεν ότι δεν πιστεύει ιδιαίτερα στις δημοσκοπήσεις, μιας και αυτές βασίζονται περισσότερο στη «δημοφιλία», όπως είπε, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα βρίσκεται σίγουρα στον δεύτερο γύρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα