ΑΘΗΝΑ
00:33
|
20.09.2024
Άγνωστοι μπήκαν, κυριολεκτικά ανενόχλητοι, σε κτίριο που στεγάζει δύο Υπουργεία και έκλεψαν συνολικά 30 ολοκαίνουργιους φορητούς υπολογιστές.
Διάρρηξη στα γραφεία υπουργείων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγνωστοι μπήκαν, κυριολεκτικά ανενόχλητοι, στα γραφεία των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Τρίτης (18/9) και έκλεψαν συνολικά 30 ολοκαίνουργιους φορητούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 30 laptops που εκλάπησαν ανήκαν στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ενώ οι διαρρήκτες είχαν μπει προηγουμένως και στο υπουργείο Εργασίας. Τμήματα των δύο Υπουργείων συστεγάζονται σε κτίριο της οδού Δραγατσανίου, δίπλα στην κεντρική πλατεία Κλαυθμώνος των Αθηνών.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δράστες αρχικά ανέβηκαν στον 5ο όροφο, όπου στεγάζεται το τμήμα Πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας, έψαξαν τους χώρους, αλλά δεν έκλεψαν τίποτε. Στη συνέχεια, όμως διέρρηξαν τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το τμήμα Πληρωμής και Δαπανών του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής. Από εκεί έκλεψαν 30 laptop, στα κουτιά τους, καθώς μόλις είχε γίνει η προμήθειά τους για τις ανάγκες του υπουργείου.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο δείχνουν τέσσερα άτομα να έχουν μπει μέσα στο κτίριο και να έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις τους. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα