ΑΘΗΝΑ
21:58
|
20.09.2024
Ένας ζωολογικός κήπος στην Κίνα παραδέχτηκε, ότι η μεγάλη ατραξιόν του, δύο λεγόμενα πάντα, είναι απλώς ζωγραφισμένα σκυλιά.
Πάντα ή... σκυλάκι;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ζωολογικός κήπος στην Κίνα παραδέχτηκε, ότι η μεγάλη ατραξιόν του, δύο λεγόμενα πάντα, είναι απλώς ζωγραφισμένα σκυλιά.

Τα χνουδωτά σκυλιά Chow Chow ζωγραφισμένα για να μοιάζουν με το αγαπημένο εθνικό ζώο της χώρας φάνηκαν σε βίντεο που τράβηξε ένας επισκέπτης του ζωολογικού κήπου στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok, έχει γίνει viral, κοινοποιήθηκε περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια φορές και άρεσε σε περισσότερους από 725.000 χρήστες.

Σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε άλλος χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ασπρόμαυροι σκύλοι φαίνονται σε ένα κουβούκλιο δίπλα σε μια πινακίδα που λέει «ζωγραφισμένα σκυλιά».

«Μας λένε Panda Dogs, ένα κατοικίδιο σκυλί που μοιάζει με πάντα, βαμμένα και ντυμένα από τον Chow Chow. Είμαστε ευγενικοί, έξυπνοι, φιλικοί, χαριτωμένοι και αξιολάτρευτοι!» λέει η ταμπέλα.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου είπε ότι τα σκυλιά είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του. «Μπορείτε να δείτε το όνομά μας, είμαστε ο “Παράδεισος των Παράξενων Ζώων και των Χαριτωμένων Ζώων”», είπε στο κρατικό πρακτορείο Sichuan Observation. «Αυτά είναι σκυλιά Τσόου Τσόου που βάφονται (ως πάντα), καθώς αυτό είναι μέρος του θεάματος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που βάφονται σκυλιά για να μοιάζουν με πάντα ή άλλα άγρια ​​ζώα στην Κίνα.

Τον Μάιο, ένας ζωολογικός κήπος στην ανατολική επαρχία Τζιανγκσού προκάλεσε οργή όταν οι επισκέπτες ανακάλυψαν ότι έβαψε δύο σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με πάντα. Μετά από ευρεία κριτική, ο ζωολογικός κήπος παραδέχτηκε το τέχνασμα.

Ένα καφέ στη νοτιοδυτική πόλη του Τσενγκντού δέχθηκε επίσης πυρά το 2019 επειδή πρόσφερε μια υπηρεσία βαφής στους ανθρώπους για να κάνουν τα κατοικίδιά τους να μοιάζουν με πάντα. Και το 2016, καταστήματα κατοικίδιων ζώων στο Γκουανγκντόνγκ πιάστηκαν να πουλούν σκυλιά βαμμένα για να μοιάζουν με τίγρεις μινιατούρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα