ΑΘΗΝΑ
19:40
|
21.09.2024
Η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι πραγματοποίησε κύμα πυραυλικών επιθέσεων, εκτοξεύοντας 25 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ.
Μπαράζ ρουκετών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι πραγματοποίησε νέο κύμα πυραυλικών επιθέσεων, εκτοξεύοντας τουλάχιστον 25 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ ως απάντηση στην επιθετικότητα του ισραηλινού στρατού στο νότιο Λίβανο.

Το ισραηλινό κανάλι 14 μετέδωσε ότι ένα κτίριο στην περιοχή Birya κοντά στο Safed στο βόρειο Ισραήλ επλήγη άμεσα κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι η επίθεση είχε στόχο το κύριο κέντρο διοίκησης της αεράμυνας της ισραηλινής Βόρειας Διοίκησης.

Επιπλέον, η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε ότι έπληξε το κέντρο ανάπτυξης του 631ου τάγματος αναγνώρισης που συνδέεται με την ταξιαρχία Γκολάνι στη στρατιωτική τοποθεσία Ramot Naftali χρησιμοποιώντας ρουκέτες Κατιούσα.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης αναζωπύρωση των πυραυλικών πυρών από τον Λίβανο προς τα κατεχόμενα υψίπεδα του Γκολάν στη Συρία.

Τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτό το τελευταίο κύμα επιθέσεων της Χεζμπολάχ ήταν απάντηση σε 70 αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησε το Ισραήλ σε διάφορες περιοχές του νότιου Λιβάνου.

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι 14 άτομα, μεταξύ των οποίων ο ανώτερος διοικητής Ιμπραχίμ Ακίλ, έπεσαν μάρτυρες σε ισραηλινή επίθεση στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα