ΑΘΗΝΑ
20:29
|
22.09.2024
Η σύλληψη ενός 10χρονου αγοριού από τη γερμανική αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Χιλιάδες άνθρωποι που φέρουν παλαιστινιακές σημαίες και πανό διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση του Παλαιστινιακού Κογκρέσου, τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα και την υποστήριξη όπλων της Γερμανίας στο Ισραήλ στην οδό Unter den Linden, Βερολίνο, Γερμανία στις 13 Απριλίου 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σύλληψη ενός 10χρονου αγοριού από τη γερμανική αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το Anadolu.

Πλάνα στο X έδειξαν αρκετούς Γερμανούς αστυνομικούς να κυνηγούν πρώτα ένα 10χρονο αγόρι και μετά να το μεταφέρουν σε ένα περιπολικό αφού το έπιασαν.

Πολλοί άνθρωποι στο Χ αντέδρασαν στο περιστατικό.

«Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε ένα 10χρονο αγόρι επειδή έφερε παλαιστινιακή σημαία. Ενοχλητικό, ντροπιαστικό, Γερμανία του 2024», είπε ένας χρήστης.

«Η γενναία αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε το πιο επικίνδυνο παιδί στην πόλη. Ήθελε να χρησιμοποιήσει τη σημαία του για να ανατρέψει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και να ανακηρύξει ένα παλαιστινιακό κράτος», έγραψε ένας άλλος χρήστης σε μια σαρκαστική ανάρτησή του.

«Η αστυνομία του Βερολίνου κυνήγησε ένα δεκάχρονο αγόρι. Δεν υπάρχουν λόγια να πω», είπε ένας ακόμη χρήστης του X.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορίας 3 σε περιοχές της χώρας σήμερα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα