ΑΘΗΝΑ
16:25
|
28.09.2024
Σε δηλώσεις προχώρησε ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο.
Αλί Χαμενεΐ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο.

Αναλυτικά η δήλωση:

Η σφαγή ανυπεράσπιστων ανθρώπων στο Λίβανο αποκάλυψε για άλλη μια φορά τη φαύλη φύση του λυσσασμένου σιωνιστικού καθεστώτος για να το δουν όλοι, ενώ αποδεικνύει επίσης την κοντόφθαλμη και ανόητη πολιτική των ηγετών αυτού του σφετεριστικού καθεστώτος.

Η τρομοκρατική συμμορία που κυβερνά το Σιωνιστικό καθεστώς δεν έχει μάθει από τον εγκληματικό πολυετή πόλεμο της στη Γάζα. Απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν ότι οι μαζικές δολοφονίες γυναικών, παιδιών και αμάχων δεν μπορούν να αποδυναμώσουν την ισχυρή δομή της αντίστασης ή να την γονατίσουν. Τώρα, δοκιμάζουν την ίδια ανόητη τακτική στο Λίβανο.

Οι Σιωνιστές εγκληματίες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ ασήμαντοι για να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στα ισχυρά θεμέλια της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Όλες οι αντιστασιακές δυνάμεις στην περιοχή στέκονται δίπλα στη Χεζμπολάχ και την υποστηρίζουν. Η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις δυνάμεις αντίστασης, με τη Χεζμπολάχ να στέκεται περήφανα στην πρώτη γραμμή.

Ο λαός του Λιβάνου δεν έχει ξεχάσει πώς, στο παρελθόν, οι στρατιώτες του σφετεριστικού καθεστώτος κάποτε βάδισαν μέχρι τη Βηρυτό, μόνο και μόνο για να κόψει η Χεζμπολάχ την προέλασή τους, σηκώνοντας τον Λίβανο ψηλά με τιμή και υπερηφάνεια. Και σήμερα, με τη χάρη και τη δύναμη του Θεού, ο Λίβανος θα κάνει τον κακό, επιθετικό και ντροπιασμένο εχθρό να μετανιώσει για τις πράξεις του.

Είναι καθήκον όλων των μουσουλμάνων να σταθούν στο πλευρό του λαού του Λιβάνου και της περήφανης Χεζμπολάχ, χρησιμοποιώντας όποιους πόρους διαθέτουν, και να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το καταπιεστικό, σφετεριστικό και κακόβουλο καθεστώς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

ΗΠΑ και πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα