ΑΘΗΝΑ
21:06
|
01.10.2024
Ο Λευκός Οίκος βλέπει κινήσεις επικείμενης ιρανικής πυραυλικής επίθεσης κατά του Ισραήλ και ο Νετανιάχου προειδοποιεί για δύσκολες μέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενδείξεις ότι το Ιράν ετοιμάζεται να ξεκινήσει άμεσα πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ υποστήριξε πως διαθέτει ο Λευκός Οίκος.

Αμερικανός ανώτερος αξιωματούχος τον οποίο επικαλούνται ισραηλινά και διεθνή ΜΜΕ δίχως να τον κατονομάσουν υποστηρίζει πως «υπάρχουν ενδείξεις» για επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ και ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν «ενεργά τις αμυντικές προετοιμασίες» για να υπερασπιστούν το Ισραήλ έναντι τέτοιας επίθεσης.

«Μία άμεση στρατιωτική επίθεση από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ θα έχει σοβαρές συνέπειες για το Ιράν» προειδοποίησε ενώ λίγη ώρα μετά Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος δήλωσε «ετοιμοπόλεμος» εξηγώντας πως ο ισραηλινός στρατός είναι έτοιμος να «αμυνθεί» έναντι πιθανής επίθεσης και να αντιμετωπίσει την «απειλή του Ιράν».

Νέο διάγγελμα Νετανιάχου για δύσκολες μέρες…

Λίγη ώρα μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τον ισραηλινό λαό να τον προειδοποιεί πως μπροστά του θα βρει «μέρες μεγάλων προκλήσεων».

«Σας ζητώ δύο πράγματα: Το πρώτο να υπακούσετε αυστηρά στις εντολές της Διοίκησης Μετώπου. Σώζει ζωές. Το δεύτερο: Να είμαστε ενωμένοι. Θα παραμείνουμε σταθερά μαζί τις ημέρες δοκιμασίας που έρχονται. Μαζί θα σταθούμε και θα παλέψουμε, μαζί και θα νικήσουμε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός στο Ισραήλ – Εκτοξεύσεις εκατοντάδων πυραύλων από το Ιράν (upd)

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Μπόρις Τζόνσον: Παραβίασε το πρωτόκολλο αποκαλύπτοντας την αιτία θανάτου της Ελισάβετ

«Γιουχάρισμα» γιατρών στον Γεωργιάδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα