ΑΘΗΝΑ
23:15
|
27.04.2024
Ο MVP του NBA συγκέντρωσε τρόφιμα για να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο σταρ του NBA,  Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και κερδίζει εκατομμύρια δολάρια, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε.

Ο MVP του NBA επέστρεψε στη γειτονιά του στα Σεπόλια προκειμένου να συγκεντρώσει τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια προώθησε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου, για να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Μακριά από τις κάμερες και τα φλας των φακών ο “Greek Freak” στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων του όπως άλλωστε το είχε κάνει και στο παρελθόν, μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα.

Ο Γιαννης πριν λιγο μοιρασε κουτες τροφιμων στην εκκλησια του Αγιου Μελετιου απιστευτες ποσοτητες κ χωρις να εχει καλεσει καμια καμερα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Posted by Alexia Koziona on Monday, November 23, 2020

“Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ” έγραψε σε ανάρτησή της η κ. Αλεξία Κοζιονά στο Facebook.

Νωρίτερα, είχε βρεθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής με τη μητέρα και τα αδέλφια του προκειμένου να προμηθεύσουν με τρόφιμα συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα