ΑΘΗΝΑ
18:34
|
09.06.2026
Στις 10 το βράδυ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την πρεμιέρα της League Phase του ανανεωμένου Conference League.
Στη Βοσνία η αποστολή του Παναθηναϊκού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα καλό ξεκίνημα στη League Phase του ανανεωμένου Conference League αναζητά απόψε ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία, κόντρα στην Μπόρατς που συμμετέχει για πρώτη φορά σε φάση ομίλων.

Η πρεμιέρα για την ομάδα της Αθήνας στον θεσμό θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ στη Μπάνια Λούκα, όπου ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπακασέτα, Πελίστρι, Μαντσίνι, με τους Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο και Ιωαννίδη να συμπληρώνουν το βασικό σχήμα.

Στην «πράσινη» αποστολή έχει συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο 19χρονος αμυντικός, Νίκος Νικολετόπουλος, αλλά και ο 19χρονος μέσος Αντριάνο Μπρέγκου, όπως κι ο Μαξ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έχει μείνει για δεύτερο σερί ματς ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο 33χρονος Αζέρος Ελχίν Μασίγεφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ος ο Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος, Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο, Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι έκανε ο Τραμπ στους τελικούς του NBA: Και γκαντέμης και ανεπιθύμητος (video)

Μουντιάλ: Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για ακύρωση των εισιτηρίων των οπαδών του

Σομαλός διαιτητής εκτός Μουντιάλ, γιατί του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα