ΑΘΗΝΑ
14:21
|
03.10.2024
Ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Λος Άντζελες ο δρ. Μαρκ Τσάβες παραδέχτηκε την ενοχή του στον θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends». Πέντε συνολικά οι κατηγορούμενοι.
Γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατό του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε την ενοχή του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοχος στην κατηγορία της συνωμοσίας δήλωσε ο δρ. Μαρκ Τσάβες, ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends», Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο δρ. Τσάβες είναι το τρίτο πρόσωπο που παραδέχεται την ενοχή του στον απόηχο της θανατηφόρας υπερβολικής δόσης του συγκεκριμένου αναισθητικού στον Καναδό ηθοποιό τον περασμένο χρόνο.

Οι εμπλεκόμενοι στον θάνατο του ηθοποιού είναι πέντε με τον Τσάβες. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο προσωπικός βοηθός του Πέρι, ο Κένεθ Ιβαμάσα, ένας γνωστός του ηθοποιού ονόματι Έρικ Φλέμινγκ, ένας άλλος γιατρός ονόματι Σαλβαντόρ Πλασένσια, γνωστός ως «Δρ Π», και η Τζασβίν Σανγκά, η οποία αναφέρεται στα έγγραφα ως «βασίλισσα της κεταμίνης».

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς απέδωσαν ελαφρύτερες κατηγορίες στον Τσάβες και σε άλλους δύο κατηγορούμενους με αντάλλαγμα τη συνεργασία τους, καθώς κυνηγούν δύο ακόμη άτομα που τα θεωρούν περισσότερο υπεύθυνα για τον αιφνίδιο θάνατο του Πέρι. Αυτοί είναι, ο δεύτερος γιατρός φερόμενος ως «έμπορος» της κεταμίνης, δρ. Σαλβαντόρ Πλασένσια και η Τζασβίν Σάνγκα που είναι γνωστή ως «η βασίλισσα της κεταμίνης». Η δίκη τους αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Τσάβες παραδέχθηκε στη συμφωνία απολογίας του ότι προμηθεύτηκε κεταμίνη από την πρώην κλινική του και από εταιρεία χονδρικής πώλησης-διανομής, στην οποία υπέβαλε πλαστή συνταγή.

Ο δικηγόρος του Μάθιου Μπίνινγκερ δήλωσε τον περασμένο Αύγουστο ότι είναι «απίστευτα μετανιωμένος» και «προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διορθώσει το λάθος του».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απογειώθηκε από τη Βηρυτό το ελληνικό C130 για τον επαναπατρισμό Κυπρίων και Ελλήνων (upd)

Δήλωση ΕΕΔΑ για τις συνθήκες κράτησης στα Α.Τ. μετά τους δύο νεκρούς σε Ομόνοια και Αγ. Παντελεήμονα

Διαρροή υγραερίου στην Κερατέα-Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λαυρίου (upd)

Ευρωβαρόμετρο: Με κριτήριο ακρίβεια και οικονομία ψήφισαν οι Έλληνες στις ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα