ΑΘΗΝΑ
15:17
|
09.10.2024
Με θετικές ψήφους ΝΔ και Πλεύσης Ελευθερίας και «παρών» από τον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε η εισήγηση για άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη,
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης άφησε την απόφαση στη κρίση των μελών της Επιτροπής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολάκη εισηγείται στην Ολομέλεια του Σώματος, κατά πλειοψηφία, η κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε σήμερα το πρωί.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση που υπέβαλε κατά του βουλευτή και νυν υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση δημοσίως, μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τον φάκελο της δικογραφίας, η μήνυση και αγωγή αφορά ανάρτηση του βουλευτή που υποστηρίζει ότι ο Υπουργός Υγείας χρηματίστηκε, χαρακτηρίζοντας τον λαδέμπορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης άφησε την απόφαση στη κρίση των μελών της Επιτροπής.

«Παρών» φέρονται να ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, κατά της άρσης της ασυλίας οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς και «υπέρ» οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στη δεύτερη υπόθεση που εξετάστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Νέας Αριστεράς Δημήτρη Τζανακόπουλου εναντίον του οποίου έχει κατατεθεί δικογραφία που αφορά ψεύδη κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η απάντηση της ΚΝΕ στον πειθαρχικό έλεγχο 3 στρατεύσιμων: Στρατηγέ, ο άνθρωπος… ξέρει να σκέφτεται  

Ευρωκοινοβούλιο: Σε ανοιχτή σύγκρουση Βίκτορ Όρμπαν και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Μόσχα: Τι διαψεύδει και τι επιβεβαιώνει για τις σχέσεις Τραμπ-Πούτιν στο βιβλίο «War» του Μπομπ Γούντγουορντ

Το Ισραήλ χτυπά Γάζα, Λίβανο και Συρία-Απωθείται στο έδαφος από τη Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα