ΑΘΗΝΑ
16:27
|
11.10.2024
Στη Μάλαγα ,στους τελικούς του Davis Cup, τον Νοέμβριο θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση ο θρύλος του τένις Ραφαέλ Ναδάλ.
Ο 22 φορές πρωταθλητής Γκραν Σλαμ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Μάλαγα ,στους τελικούς του Davis Cup, τον Νοέμβριο θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση ο θρύλος του τένις Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο 22 φορές πρωταθλητής Γκραν Σλαμ, ανακοίνωσε πως μετά από αυτόν τον αγώνα, που σηματοδοτεί και το τέλος της φετινής σεζόν, σκοπεύει να αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη, ο Ναδάλ ανέφερε:

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό τένις. Η πραγματικότητα είναι ότι τα τελευταία χρόνια, ειδικά η τελευταία διετία, ήταν δύσκολα. Δεν νομίζω ότι μπόρεσα να παίξω χωρίς περιορισμούς.

Είναι προφανώς μία δύσκολη απόφαση, αλλά σ’ αυτή τη ζωή τα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Και νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλω τέλος σε μια καριέρα που ήταν μακρόχρονη και πιο επιτυχής απ’ ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.

Νιώθω πολύ τυχερός για όλα αυτά που έζησα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του τένις και ιδιαίτερα τους μεγάλους μου αντιπάλους με τους οποίους πέρασα ατέλειωτες ώρες και έχω μνήμες που θα διατηρήσω σ’ όλη μου τη ζωή».

Ευχαριστώντας την οικογένειά του και τους συνεργάτες του ο 38χρονος Ισπανός τενίστας που για χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος, καταλήγει:

«Τέλος, σε όλους εσάς τους φιλάθλους. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για όσα με έχετε κάνει να νιώσω. Μου δίνατε αυτή την ενέργεια που ήθελα κάθε στιγμή. Πραγματικά, ό,τι έχω βιώσει ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε. Ζω με την απόλυτη ειρήνη στο μυαλό μου ότι έχω δώσει το καλύτερό μου, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θρίαμβος της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ-Νίκη επί της Αγγλίας στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Μπάλντοκ-Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ (upd)

Ισπανία: Η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα με τρανς άνδρες είναι γεγονός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα