ΑΘΗΝΑ
22:20
|
12.10.2024
Να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση επιχείρησαν οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, κινούμενοι λεκτικά εναντίον μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση επιχείρησαν οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, κινούμενοι λεκτικά εναντίον μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι οπαδοί του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν συνολικά να προκαλέσουν ένταση με στελέχη της πλειοψηφίας.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η η ατάκα που εκτόξευσε στέλεχος-οπαδός του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενο σε στέλεχος που θεωρεί ότι πρόσκειται στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι «οι Κρητικοί πάνω από τα 300 μέτρα είστε κότες».  Την ίδια στιγμή άλλοι «Κασσελίστας» είχαν έτοιμα τα κινητά ώστε να βιντεοσκοπήσουν το επεισόδιο. Παρ’ όλα αυτά, το στέλεχος που δέχθηκε την επίθεση λειτούργησε με ψυχραιμία και δεν ανταπέδωσε.

Απόπειρα Μποϊκοτάζ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παρά την απόπειρα μποϊκοτάζ από την πλευρά των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί από χθες όταν και βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μηνύματα συνεννόησης που ανέφεραν ότι τα μέλη της Κ.Ε που πρόσκεινται στο έκπτωτο πρόεδρο θα παραβρεθούν στον χώρο που θα γίνει η συνεδρίαση δίχως να παίρνουν καρτελάκια ώστε να διαπιστωθεί η απαρτία. Σχέδιο το οποίο και υλοποιήθηκε

Αυτό ακριβώς το στοιχείο καθυστέρησε την έναρξη της διαδικασίας, η οποία θα εκκινήσει όταν φθάσουν μέλη της Κ.Ε από την περιφέρεια πού ούτως η άλλως για λόγους σχετικούς με την απόσταση θα μετείχαν στην συνεδρίαση μετά το ξεκίνημα της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γιώργος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ είναι και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής

Αύξηση των περιορισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους παγκοσμίως

To ΠΑΣΟΚ ενώπιον του δεύτερου γύρου

Τιμές Πετρελαίου: Εβδομαδιαία Άνοδος-Ανησυχία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα