ΑΘΗΝΑ
14:11
|
14.10.2024
Κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου καλούν οι κάτοικοι της Ηλείας ζητώντας την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού.
Με αίτημα την ολοκλήρωση του τμήματος Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα της Ολυμπίας Οδού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, με αίτημα την ολοκλήρωση του τμήματος Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα της Ολυμπίας Οδού, προγραμματίζουν για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 4:30 το απόγευμα φορείς και συλλογικότητες της Ηλείας, με επικεφαλής την που έχει συσταθεί.

«Όχι άλλους θανάτους, στο δρόμο καρμανιόλα στην Ολυμπία Οδό. Όχι άλλο εμπαιγμό σε βάρος 600.000 κατοίκων και πολιτών της Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, των Νομών Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και πάνω από 2.000.000 επισκέπτες. Όχι άλλη υποβάθμιση τα τελευταία 30 χρόνια χωρίς κανένα έργο υποδομής, του ισχυρότερου ονόματος στον κόσμο του Ιερού της Ολυμπίας. Όχι άλλη υποβάθμιση της Δυτικής Πελοποννήσου, των Ιονίων Νήσων. Όχι άλλη εξαπάτηση των κατοίκων της Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Δεν σκέφθηκε κανένας την γενέτειρα γη των Ολυμπιακών αγώνων το ιερό της Ολυμπίας ότι χρειάζεται δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, για την ανάδειξη του ιστορικού και αθλητικού Τουρισμού στην πατρίδα μας, πλήρης απαξίωση της Αρχαίας Ιλιδας», τονίζουν οι διοργανωτές.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους Ηλείους βουλευτές, τους Αχαιούς, τους Μεσσήνιους, τους Αρκάδες τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Πελοποννήσου, τους πολίτες της Αθήνας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που είναι ταυτόχρονα και εκδήλωση μνήμης για τους εκατοντάδες θανόντες και τραυματισμένους στον υφιστάμενο εθνικό δρόμο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Εικόνες ασθενών με ορούς να καίγονται ζωντανοί-Ακριβές χτύπημα, λέει το Ισραήλ [Σκληρές εικόνες]

57 χρόνια χωρίς τον Τσε Γκεβάρα: Εκδήλωση, παρουσία της Αλέιδα Γκεβάρα Μαρτς

Κιβωτός: Ενοχή του π. Αντώνιου και τεσσάρων ακόμα για σωματικές βλάβες

Λέσβος: Καταγγελία για βιασμό ανήλικης από δύο άνδρες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα