ΑΘΗΝΑ
21:41
|
14.10.2024
Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων διαμηνύει ότι: «Η ελευθεροτυπία δεν πρόκειται να υποκύψει σε υστερικές πρακτικές».
ΕΣΗΕΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων διαμηνύει ότι: «Η ελευθεροτυπία δεν πρόκειται να υποκύψει ούτε σε υστερικές πρακτικές ούτε στα τρολ του Διαδικτύου», με αφορμή τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν δημοσιογράφοι, έξω από τον χώρο όπου διεξήχθησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επιπλέον, η ΕΣΗΕΑ «εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από εξαντλητικές συνθήκες.

Καταγγέλλει τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν αρκετοί από τους δημοσιογράφους, έξω από τον χώρο όπου διεξήχθησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, το περασμένο Σάββατο», ενώ καταγγέλλει ακόμα «τη στοχοποίηση και τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον τους από τρολ του Διαδικτύου».

«Οι επιθέσεις με στόχο τον εκφοβισμό δημοσιογράφων, το μοναδικό αμάρτημα των οποίων είναι ότι κάνουν την δουλειά τους υπό εξαντλητικές συνθήκες, από αγανακτισμένους που εμφανίζονται ως υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να πτοήσουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης», προσθέτει.

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τονίζει ότι η ελευθεροτυπία δεν πρόκειται να υποκύψει ούτε σε υστερικές πρακτικές ούτε στα τρολ του Διαδικτύου» αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 22 οι νεκροί από ισραηλινή επίθεση σε χωριό Μαρωνιτών στο Βόρειο Λίβανο

Ευρωπαϊκό κουαρτέτο κατά των επιθέσεων του Ισραήλ στην αποστολή UNIFIL

Τα 7 μέτρα-ασπιρίνη του Θεοδωρικάκου κατά της ακρίβειας

Ο Νετανιάχου απειλεί τον Λίβανο με κλιμάκωση του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα