ΑΘΗΝΑ
22:07
|
15.10.2024
Φήμες περί κόντρας Μαξίμου-υπουργείου Πολιτισμού με… φερόμενο ως νικητή το πρώτο και τον Ρέμο.
Με Ρέμο τα εγκαίνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 30 Νοεμβρίου, του Αγίου Ανδρέα, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν Μετρό και εγκαίνια. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ήδη μιλήσει για μια τριήμερη street φιέστα στην πόλη με μουσική και άλλα δρώμενα.

Σύμφωνα, όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το όλο θέμα των εγκαινίων έχει προκαλέσει τριβές μεταξύ του Μαξίμου και του υπουργείου Πολιτισμού ως προς το ποιος θα είναι ο πρώτος στη μαρκίζα των εγκαινίων. Ειδικότερα, το δημοσίευμα διατείνεται ότι το υπουργείο Πολιτισμού, πρότεινε τον Διονύση Σαββόπουλο για μια μεγαλοπρεπή συναυλία στις 30 Νοεμβρίου. Το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχαν άλλη άποψη και φέρονται να πρότειναν τον Αντώνη Ρέμο.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου, ημέρα όπου ο Αντώνης Ρέμος θα ανέβει στο stage, αγκαζέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θέλει σώνει και καλά να κόψει κορδέλα για το μετρό της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και αποφάσισε τη διοργάνωση συναυλίας μπροστά από τον χώρο του εμβληματικού Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, κοντά στη ΔΕΘ, με κεντρικό τραγουδιστή τον Θεσσαλονικιό Επταλοφίτη, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γάζα: Εικόνες ασθενών με ορούς να καίγονται ζωντανοί-Ακριβές χτύπημα, λέει το Ισραήλ [Σκληρές εικόνες]

Για «ακριβές χτύπημα της αεροπορίας» σε νοσοκομείο του Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, κάνει λόγο το Ισραήλ, ενώ κυκλοφορούν εικόνες με τις σκιές νοσηλευομένων τυλιγμένες στις φλόγες.
ΣΥΝΑΦΗ

Νύχτες Πρεμιέρας: Στο animation «Flow» η Χρυσή Αθηνά

Χαν Κανγκ: Η λογοτεχνία ως φωνή των φιμωμένων

Ταινιοθήκη της Ελλάδος: Αφιέρωμα στην Κατίνα Παξινού από 17 έως 20 Οκτωβρίου

Το τραγούδι της ημέρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα