ΑΘΗΝΑ
22:30
|
18.10.2024
Το ζεύγος Ομπάμα αναλαμβάνει ρόλο «ειδικών δυνάμεων» στήριξης της Κάμαλα Χάρις που δεν δείχνει να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά ενόψει των εκλογών.
Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ειδική αποστολή στήριξης της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις αναλαμβάνει το ζεύγος των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα στο φόντο της μικρής διαφοράς που εξακολουθεί να καταγράφεται μεταξύ της υποψήφιας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοέμβρη και του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της, πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα

Η εμφάνιση των Ομπάμα για την «ενίσχυση» της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις τις τελευταίες βδομάδες πριν τις εκλογές προγραμματίστηκε σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδηλώσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα εμφανιστεί σε προεκλογική εκστρατεία της Χάρις στην κρίσιμη πολιτεία Τζόρτζια την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024. Ο Ομπάμα αναμένεται να εμφανιστεί και σε άλλες προεκλογικές εκδηλώσεις της Κάμαλα Χάρις με εντατικούς ρυθμούς όπως εκείνες σε Τάκσον, Λας Βέγκας, Ντιτρόιτ και Μάντισον.

Η Μισέλ Ομπάμα θα εμφανιστεί μαζί με την Κάμαλα Χάρις το μεθεπόμενο Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο Μίσιγκαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απόρρητα έγγραφα για σχέδιο επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν- Αίτημα για 2ο σύστημα THAAD

Στο Δήμο Ζακύνθου παραχωρείται η διαχείριση του περίφημου Ναυαγίου

Νέα Υόρκη: Ο Τατάρ έθεσε θέμα αμνηστίας σφετεριστή ελληνοκυπριακών περιουσιών

Διεθνές εμπάργκο όπλων κατά του Ισραήλ ζητά ο Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα