ΑΘΗΝΑ
21:14
|
19.10.2024
Ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης και ο δικηγόρος ενός επιφανούς μέλους του κόμματος, έπεσαν νεκρά από πυρά ενόπλων το βράδυ της Παρασκευής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης και ο δικηγόρος ενός επιφανούς μέλους του κόμματος, έπεσαν νεκρά από πυρά ενόπλων το βράδυ της Παρασκευής στη Μοζαμβίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά άγνωστοι δράστες καταδίωξαν τον δικηγόρο του κόμματος Podemos, Ελβίνο Ντίας και τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάουλο Γκουάμπε και τους πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν στο κέντρο της πρωτεύουσας, Μαπούτο.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν ένα SUV BMW στη μέση του δρόμου με πολλές τρύπες από σφαίρες στο αμάξωμα, και τα πτώματα των δύο ανδρών.

Οι δολοφονίες αποτελούν «μια ακόμη ξεκάθαρη απόδειξη της έλλειψης δικαιοσύνης στην οποία υποβαλλόμαστε όλοι», ανακοίνωσε το Podemos.

Το νέο σκηνικό έντασης έρχεται ήδη να προστεθεί στο ήδη ταραγμένο κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό της χώρας της Νότιας Αφρικής, καθώς αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Οκτωβρίου οι οποίες επισκιάστηκαν από καταγγελίες για νοθεία και καταστολή των διαφωνούντων και διαμαρτυρίες ενάντια στην 49χρονη διακυβέρνηση της χώρας από το Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Μοζαμβίδκης (FRELIMO)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;

Σήμερα στο Αίγιο η κηδεία της Βάσως Παπανδρέου

ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνουν Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Σουδάν: Μια πυρκαγιά που δεν πρόκειται να σβήσει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα