ΑΘΗΝΑ
17:09
|
21.10.2024
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στον Κων. Τασούλα με ανάρτηση στο TikΤοκ. Στην Κέρκυρα σήμερα η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».
Μήνυμα με καρδούλα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Κωνσταντίνο Τασούλα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απάντηση προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα μέσω Tik Tok έδωσε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για «Απλά μαθήματα δημοκρατίας» στον προσωπικό της λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η απάντηση αφορά την εξής δήλωση του ΠτΒ από το βήμα της Βουλής:  «Εσείς είστε τελευταία στη σειρά, γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός». 

Αναλυτικά το μήνυμα της κας. Κωνσταντοπούλου προς τον κ. Τασούλα αναφέρει:

Αγαπητέ κύριε Τασούλα, ο σοφός Ελληνικός λαός, μας εξέλεξε στη Βουλή του. Αυτό λέγεται Δημοκρατία. Εξέλεξε ένα κόμμα, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς υποστήριξη, χωρίς ίχνος διαπλοκής και κυρίως χωρίς χρέη.

Οι σοφοί πολίτες, λοιπόν, μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο και από τότε που μπήκαμε στη Βουλή γίνονται ολοένα και περισσότεροι και από τότε εσείς έχετε βρει τον μπελά σας.

«Με αγάπη» κλείνει το μήνυμά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνοντας τη γνωστή «καρδούλα» της προς κάθε κατεύθυνση.

@zoekonstant

Απλά μαθήματα δημοκρατίας😊 Με αγάπη❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

Στην Κέρκυρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την Κέρκυρα, που έδωσε στην Πλεύση Ελευθερίας το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές με 6,39%, θα επισκεφθεί σήμερα 21/10, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για τον 3ο σταθμό για τον Οκτώβριο, μετά τον Έβρο (3-4 Οκτωβρίου) και την Ήπειρο (15 Οκτωβρίου), των περιοδειών που πραγματοποιεί η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε ολόκληρη τη χώρα, για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με κομματική ανακοίνωση, η Ζωή Κωνσταντοπουλου θα επισκεφτεί το νησί τόσο με τη δικηγορική ιδιότητά της, για να υπερασπιστεί πολίτες που αγωνίζονται για το περιβάλλον και τη δημοκρατία, όσο και με την πολιτική ιδιότητά της. Θα συναντήσει πολίτες, φορείς, εκπροσώπους εργαζομένων, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, καθώς διατηρεί ισχυρές σχέσεις φιλίας με το νησί.

Η ίδια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κέρκυρα τόσο για την υπεράσπιση ενεργών πολιτών και περιβαλλοντικών κινημάτων, όσο και για κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Επίσης, σημειώνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνδέεται με την Κέρκυρα με ιδιαίτερους συναισθηματικούς και οικογενειακούς δεσμούς. Ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος υπήρξε πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας επί Χούντας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επίτροπο Καινοτομίας και Έρευνας της Ε.Ε.

Συλλήψεις επτά Ισραηλινών για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Μολδαβία: Δεύτερος γύρος για τις προεδρικές εκλογές με ένα οριακό «ναι» στο δημοψήφισμα για την Ε.Ε.

Παράσταση στα σχολεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προτείνει ο Σωκράτης Φάμελλος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα