ΑΘΗΝΑ
22:59
|
22.10.2024
Οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας στο Κάιρο έχουν απρόσμενα εκατοντάδες τετράποδους φύλακες και εξαιρετικούς αναρριχητές‎.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι αναρριχητικές ικανότητες ενός σκύλου που ζει κοντά στις Μεγάλες Πυραμίδες του Καΐρου  καθώς καταγράφηκε από την βιντεοκάμερα του αθλητή αλεξίπτωτου πλαγιάς (παραπέντε) και ψηφιακού δημιουργού Μάρσαλ Μόσερ να βρίσκεται στην κορυφή της Πυραμίδας του Χεφρήνου, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη από τις Πυραμίδες της Γκίζας και ο τάφος του Φαραώ της Δ’ Αιγυπτιακής Δυναστείας του Χεφρήνου που έχει ύψος 136 μέτρα.

Ο σκύλος καταγράφηκε στην κορυφή της δεύτερης μεγαλύτερης πυραμίδας να γαβγίζει υπερήφανος σε κάτι πουλιά.

«Χτες, όταν πετάγαμε είδαμε κάτι απρόσμενο: Έναν σκύλο να βρίσκεται στην κορυφή της Πυραμίδας του Χεφρήνου. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κατάφερε και έφθασε εκεί πάνω καθώς οι αρκετοί από τους ογκόλιθους της πυραμίδας έχουν ύψος γύρω στο ένα με ενάμιση μέτρο ή και παραπάνω. Δεν ξέρω καν εάν μπορεί να κατέβει κάτω» ανέφερε ο Μόρσερ αργότερα σε σχετική ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, το βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγινε ανάρπαστο με τον ίδιο να εξηγεί πως θα δοκιμάσει να ξαναπετάξει πάνω από την πυραμίδα ώστε να δει εάν ο σκύλος κατέβηκε ή παραμένει εκεί…

Όταν ο Μόσερ ξαναπέταξε με το παραπέντε, διαπίστωσε πως ο σκυλάκος είχε κατέβει από την κορυφή της πυραμίδας άγνωστο πώς.

Ωστόσο, στη συνέχεια παρατήρησε πως στην περιοχή ζουν εκατοντάδες άλλα σκυλιά που έχουν επίσης αναπτύξει ανάλογη επιδεξιότητα στην αναρρίχηση των πυραμίδων.

Όπως φάνηκε, οι πυραμίδες της Γκίζας έχουν ακοίμητους και επιδέξιους τετράποδες φύλακες!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραιτήθηκε, εν μέσω σκανδάλου, ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Προέδρου της Βραζιλίας

Ουκρανός στρατεύσιμος «αυτοκτόνησε» σε στρατολογικό γραφείο

Μοζαμβίκη: Αληθινές σφαίρες εναντίον διαδηλωτών καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα